Blynai blynai blynai! Maistas

Kovo 5, 2019. nuotraukos: Kristina Kazlauskaitė
Kristina Kazlauskaitė, maisto tinklaraščio „Naive Kitchen“ sumanytoja su mumis dalijasi gardžiu Užgavėnių blynų receptu. „Tai gardūs, purūs ir kvapnūs avižiniai bananų blynai be miltų ir pridėtinio cukraus“, – pasakoja Kristina ir kviečia šiandien garsiai tarškinti puodais!



Reikės:

2 prinokusių bananų

2 kiaušinių

½ puodelio avižinių dribsnių (viso grūdo)

½ a. š. cinamono

½ a. š. kepimo miltelių

½ a. š. kokosų aliejaus

Kelių datulių

Žiupsnelio druskos

Procesas: 


Visus ingredientus elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Būkite kantrūs ir leiskite blynų tešlai pailsėti maždaug 10 minučių. Šaukštu formuokite nedidelius blynelius ir kepkite vidutinės kaitros keptuvėje. 
Patiekite su mėgstamomis uogomis, riešutais, klevų, agavų sirupu arba medumi. 


Parašyti
Laima
2019-03-05 20:27
Atrodo gardžiai, tikriausiai skanūs, reikia paragaut...