Kitokie Užgavėnių blynai Maistas

Vasario 13, 2018. nuotraukos: „Kitchen Julie“ Archyvas
Šiandien „Lamų slėnyje“ kvepia blynais, nes tinklaraščio „Kitchen Julie“ įkūrėja Julija Steponavičiūtė dalijasi kitokiu Užgavėnių blynų receptu. 
Reikės:

1 kiaušinis
Sauja šviežių nuplautų špinatų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1 v. š. kanapių baltymų miltelių
1 v. š. kanapių sėklų
3 v. š. viso grūdo kvietinių miltų
5 a. š. augalinės kilmės pieno
10 g tarkuoto parmezano

Procesas: 

Iki vientisos masės rankiniu trintuvu sutrinkite visus ingredientus. Keptuvę įkaitinkite ir kepkite plonus blynelius. Kai tik blyno kraštai pradeda ruduoti, apverskite ir pakepkite dar kelias sekundes. Blynelius patiekite su šiltu grietinėlės padažu, užberkite šiek tiek sūrio. Galite paskaninti rūkytos ar sūdytos lašišos gabalėliu. 
Parašyti