Lengva, greita ir natūraliai saldu: kivių ir avokadų ledai  Maistas

Rugpjūčio 15, 2018. nuotraukos: „Sarune Zurba Photography“
Ledai – neabejotinai pats geriausias pasirinkimas karštą vasaros laisvadienį! Šiandien tinklaraščio „Feed My Sister“ įkūrėjos, dvi sesės Rūta ir Asta dalijasi kivių ir avokadų ledų receptų. 

Jos pasakoja, kad kiviai pasižymi specifiniu, gana intensyviu skoniu, kurį neutralaus skonio kreminis avokadas šiek tiek prislopina. Tai desertas, kuriam pagaminti neužtruksite daugiau negu 10 minučių!

5 porcijoms reikės: 

225 g avokadų (be kauliukų)
170 g kivių (be žievės)
90 g klevų sirupo

Procesas: 

Į trintuvo indą sudedame nuluptus kivius, klevų sirupą, avokado minkštimą ir viską išsukame iki vientisos masės.

Gauta mase užpildome ledų formeles, įsmeigiame medinius pagaliukus ir dedame į šaldymo kamerą mažiausiai 4 valandoms.

Išimame ledus iš šaldymo kameros, formeles palaikome 5 sekundes po tekančiu karštu vandeniu, kad būtų lengviau išimti. 
Daugiau receptų rasite tinklarašytyje „Feed My Sister“ ir knygoje „Natūraliai saldu“.
Parašyti