Mangų ir ispaninio šalavijo sėklų ledai Maistas

Birželio 21, 2019. nuotraukos: ir receptas „Magic Mint“ archyvas
Maisto tinklaraščio „Magic Mint“ įkūrėja Natalija Kurganovė dalijasi vasarišku ledų ant pagaliuko receptu.


Reikės: 
2 sunokusių mangų
Žiupsnelis ciberžolės (nebūtina)
3 v. š. ispaninio šalavijų sėklų
200 ml kokosų pieno

Kokosų žiedų, agavų sirupo ar medaus pagal skonį

Procesas: 
Pieną sumaišykite su ispaninio šalavijo sėklomis, išmaišykite ir palikite 2-3 valandas išbrinkti. Pasaldinkite pagal skonį.

Elektriniu trintuvu su ciberžole sutrinkite mangus. Jeigu mangai nelabai saldūs – į masę įdėkite bananą. Į ledų formeles sluoksniuokite mangų ir ispaninio šalavijo sėklų pudingo sluoksnius. Dėkite į šaldymo kamerą, palaukite kol sustengs.
Parašyti