Pavasaris lėkštėjė Maistas

Gegužės 15, 2018. nuotraukos: Dovaldė Butėnaitė; Stilius: Mantė Jaruševičiūtė

Iš fjordų ir gėlo vandens šalies atkeliavusi subtilaus ir švelnaus skonio norvegiška „VIČI“ lašiša, nuo šiol pateikiama naujoje skandinaviško minimalizmo įkvėptoje pakuotėje, puikiai dera su ką tik sode skintomis daržovėmis.

Sumuštinis su lašiša, obuoliais ir pistacijomis

Reikės: 

mėgstamos duonos 

šaltai rūkytos atlantinių lašišų filė „Viči“ 

obuolio 

kreminio sūrio 

skrudintų pistacijų 

žiupsnelio druskos ir pipirų 


Procesas:

Ant duonos riekelės užtepkite kreminio sūrio, uždėkite plonai supjaustyto obuolio gabalėlius ir plonai supjaustytą lašišą. Pabarstykite skrudintomis pistacijomis. 
Daugiau receptų rasite balandžio mėnesio „Lamų slėnio“ žurnale (184 p.)
Parašyti